I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

o nama

Mi se, među prvima u regionu, bavimo rešenjima za uređivanje svih vrsta vizuelnih i audio sadržaja, kao i brendingom i dizajnom. Verujemo u snažnu povezanost kreativnosti i estetike sa uspešnom realizacijom. Naša vizija su nova rešenja koja povezuju duh vremena i budućnost. Naše vrednosti su zadovoljni partneri i srećan tim zaposlenih.

Uspeh kao cilj. Kvalitet kao pravilo. Mi smo MOD381.

"My team has been extremely pleased with the scale, speed and quality Mod381 has provided to our operation – Tamara has assembled a bright, hardworking team that shows great attention to detail and enthusiasm for the services they provide. We appreciate Mod381’s partnership"

Pete Mullen, Director, Creative Operations, Adobe Stock

usluge

Moderacija

Moderacija i odabir vaših fajlova (fotografije, video, vektori, ilustracije, 3D ilustracije, animacije, 3D modeling, .MOGRT i audio fajlovi) u različite svrhe

Priprema

Priprema komercijalnih i editorijal fajlova za stok sajtove i druge platforme

Tagovanje

Tagovanje fajlova (dodavanje, uklanjanje, prilagođavanje itd.)

Otpremanje

Otpremanje stok sadržaja

Uređivanje

Uređivanje i obrada foto, video i audio fajlova (osnovno i napredno)

Prezentacije

Korporativna fotografija/video i audio prezentacije

Snimanje videa

Snimanje na lokaciji fotografija/videa i terensko snimanje zvuka

Fotografija

Komercijalna fotografija/video, snimanje glasa za reklame i kratke audiovizuelne forme

Kopirajting

Kopirajting i vođenje naloga na socijalnim mrežama.

Dizajniranje

Dizajniranje i brending

Ostale audio-vizuelne i druge usluge koje nudimo, nisu se našle u prethodnom tekstu, jer nismo hteli previše da se hvalimo. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i kažete kako možemo da pomognemo da vi budete uspešniji.

tim

zašto da odaberete nas?

Tim MOD381 su posvećeni profesionalci i kreativci, čiji različiti i dokazani individualni resursi čine sinergiju veština, kvaliteta, preciznosti i znanja. Naš tim poseduje visok nivo tehničke ekspertize i iskustva, kako bi posao koji nam poverite bio uspešno obavljen. Kreativnost smatramo elementarnim delom procesa rada, jer maksimalna inspiracija podrazumeva viziju i posvećenost detaljima. Spremni smo da vam pružimo jedinstveno poslovno iskustvo koje se izdvaja od ostalih.

Mislimo da se najbolji rezultati postižu pružanjem usluge skrojene prema vašim željama i potrebama. To smo i dokazali tokom prve godine postojanja i poslovanja sa našim prvim klijentom, visoko profilisanom internacionalnom kompanijom. Proverili smo sopstvenu spremnost da uspešno odgovorimo na zahtevne poslovne izazove. Naš tim poseduje kapacitete da obrađuje preko 2.500.000 foto i video fajlova na mesečnom nivou. Najbolji pokazatelj kvaliteta koji isporučujemo nije samo broj, već i kontinuiran nastavak saradnje sa zadovoljnim klijentom.

Nameravamo da naš posao raste, tako što će rasti vaš. Znamo da je najbolji način da napredujemo tako što ćemo razvijati sopstvene resurse i imati uspešne i zadovoljne klijente. Zato neprestano težimo da pružimo najbolju moguću uslugu, proširujući sopstvene vidike i kroz otvorenost prema novim tehnologijama, mogućnostima i projektima. Verujemo u jednak i pravičan tretman svakog člana našeg tima, u međuljudske odnose bazirane na toleranciji i razumevanju, kao i u pošteno vrednovanje sposobnosti svakog zaposlenog.

Društvenu odgovornost smatramo važnim etičkim aspektom poslovanja. MOD381 je toku prve godine poslovanja imao jedan projekat, vezano za medicinske institucije u Novom Sadu, gradu u kome živimo, radimo i koji volimo.